Become our next intern!

We Are E is is currently looking for a Dutch speaking intern if your interested in the position take a look at the information below.

Profiel                                                                                  

Je bent een derdejaars HBO student en bent op zoek naar een meewerkstage; Je bent flexibel, enthousiast en hebt een creatieve geest. Je werkt gestructureerd, zorgvuldig en hebt een perfecte beheersing van zowel Engels als Nederlands in taal en schrift. Je hebt affiniteit met /ervaring in de elektronische muziekbranche en met de artiesten die we vertegenwoordigen en bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van online marketing. Je kunt zelfstandig werken maar werkt ook goed samen.

We Are E 

We Are E is een snelgroeiend internationaal opererend Agency verantwoordelijk voor de boekingen van onder andere Satori, Miss Melera, Be Svendsen en Lövestad. We zijn gevestigd in Amsterdam en Berlijn. We Are E ambieert een volledig all-round en internationaal georiënteerde carrière ontwikkeling aan te kunnen bieden aan haar artiesten. Naast het Agency is er ook een Management tak die projectmatig ondersteuning biedt op gespecialiseerde carrière ondersteunende onderdelen.

Werkzaamheden

Tijdens je stage ondersteun je het Agency en Management team bij day-to-day activiteiten. Deze bestaan oa uit:

  • Het assisteren bij project vernieuwing brand identity WAE (website, logo, huisstijl)
  • Het assisteren bij creatie van nieuw social media / online marketing beleid en werkwijze 
  • Het assisteren bij beheer van de We Are E website  en social media kanalen
  • Het assisteren bij het uitzetten van (online) PR campagnes
  • Het assisteren bij opstellen en uitsturen van de tweemaandelijkse mail-out
  • Het assisteren bij opstellen marktanalyses van eigen artiesten
  • Het assisteren bij verdere integratie CRM-systeem
  • Het assisteren bij uitbreiding van artiesten administratie

Naast een informele werksfeer en een fijne werkplek, bieden wij een afwisselende stage met voldoende ruimte voor eigen initiatief. Ook bieden wij goede begeleiding en een passende stagevergoeding. De looptijd en het aantal dagen is bespreekbaar.

Denk jij dat je geschikt bent? Stuur dan je korte motivatie en je CV naar kelly@wearee.nl onder vermelding van Vacature stagiair.

Related news